The Greatest Guide To درمان یبوست کودک 2 ساله
The Greatest Guide To درمان یبوست کودک 2 ساله
Blog Article
تضعیف سیستم ایمنی بدن یبوست، سیستم ایمنی بدن فرد را تضعیف میکند. در نتیجه فرد بیشتر مستعد ابتلا به سرماخوردگی و بیماری های دیگر میشود.
آلرژی، یکی از مشکلات شایع کودکان است. همیشه روش های پیشگیری از بروز آلرژی مهمتر از درمان آلرژی کودکان است. انواع مختلف...
نحوه درمان یبوست پزشک پس از تشخیص قطعی علت ایجاد یبوست در فرد، درمان لازم و مؤثر را آغاز میکند. یکی از اهداف درمان یبوست، اجابت مزاج هر دو الی سه روز یکبار بدون زور زدن است.
به دکتر گوارش مراجعه کردم پنیسیلیوم و پیدرولاکس تجویز کردند. مشکل یبوستم حل شده منتها مشکلی که حتی اگر بافت مدفوع سخت نباشه دفع کردنش برام سخته حل نشده. ممکنه مشکلم تنبلی روده باشه؟ که در اثر زیاد مودند مدفوع سفت میشده؟
تعریف یبوست مزمن در افراد مختلف متفاوت است. برای برخی از افراد، یبوست مزمن به معنای اجابت مزاج نادر به مدت چند هفته است. برای دیگران، یبوست مزمن به معنای زور زدن یا مشکل در دفع مدفوع است. به عنوان مثال، بسیاری یبوست مزمن را به عنوان احساس نیاز به اجابت مزاج توصیف می کنند، اما مهم نیست چقدر منتظر باشید، این اتفاق نمی افتد.
در صورت عدم اثربخشی روشهای گفته شده، ممکن است با تشخیص پزشک، جراحی برای خارج کردن توده مدفوع ضرورت پیدا کند.
اگر یبوست به قدری شدید باشد که سبب ایجاد توده سفت مدفوع در روده شده بطوری که نتواند در طول دستگاه گوارش حرکت کند، ممکن است استفاده از اِنِما (تنقیه) ضرورت پیدا کند.
از عوارض عدم درمان این بیماری می توانیم به این موارد اشاره کنیم:
تب چیست؟ تب خطرناک + انواع راه های درمان تب بزرگسالان و کودکان
هستید مشکل یبوست را حل کنید و حتما به پزشک مراجعه کنید. در صورتی که تا زمان مراجعه به پزشک سوزش شدیدی احساس می کنید می توانید به ناحیه عسل بمالید تا کمی التیام یابد و در هنگام دفع سوزش کمتری احساس کنید. همچنین تقریبا ۸ تا ۱۰ لیوان در روز آب بنوشید. مقعد را با دستمال زبر و خشن پاک و یا خشک نکنید برای این کار از دستمال مرطوب مخصوص استفاده نمایید، مثل دستمال مربوط کودکان و دستمال مرطوب کاکوتی کوهی بانوان.
یائسگی زمانی اتفاق می افتد که چرخه قاعدگی حداقل برای یک سال متوقف شده باشد. در دوره یائسگی سطح هورمون های استروژن و پروژسترون کاهش می یابند. این هورمون ها بر عملکرد قسمت های مختلف بدن از جمله دستگاه گوارش تاثیر میگذارند.
گاهی با بالا رفتن سن ممکن است لازم باشد از داروهایی استفاده کنیم، که بر عملکرد دستگاه گوارش اثر گذاشته و باعث بروز یبوست میشوند.
برای مثال، اگر اجابت مزاج دردناک باشد احتمالاً مشکلی در دریچه و خروجی مقعد وجود دارد. اگر مدفوع کم حجم باشد، میتواند از فقدان فیبر در رژیم غذایی ناشی شود. اگر بیمار مجبور است مدفوع را با زور و فشار زیادی دفع کند، ممکن است اختلالی در عملکرد عضلات کف لگن وجود داشته باشد.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)